Dotyczy tylko Klientów Comarch
Blokada użytkownika została opisana w poniższych krokach:
- Przechodzimy poprzez Ustawienia > do zakładki Użytkownicy i role

- Następnie w menu pod trzema kropeczkami na danym koncie wybieramy Zablokuj dostęp

- Od tego momentu ten Użytkownik nie będzie miał możliwości zalogowania się na swoje konto

Wskazówka
Jeżeli konto zostało założone poprzez Comarch Cloud Portal, na formularzu użytkownika, po kliknięciu na przycisk „Edytuj”, nastąpi przekierowanie do Comarch Cloud Portal gdzie można usunąć użytkownika z produktu.